Maximaal bijlenen voor je project: zo overtuig je elke bank!

Je wil een project financieren maar je hebt niet genoeg eigen middelen. Het kan iedereen overkomen, maar er is ook voor iedereen een oplossing. En gelukkig maar, banken hebben ook voor mensen die niet alles moeten lenen een oplossing. Je kan bijlenen, het bedrag dat je ontbreekt extra gaan lenen bij een bank. Je moet natuurlijk wel kunnen staven dat je voldoende eigen middelen hebt om toch al een deel zelf te betalen.

Start hier de aanvraag van je lening!

Bijvoorbeeld als je een nieuwe auto ziet staan in de garage die je wel wenst te kopen. Een mooi nieuw model en je bent veel de baan op, dan wil je iets degelijk om mee te rijden. Financieel lijkt het wel mee te vallen, want je hebt nog eigen middelen staan, maar er is een deel dat je zelf niet kan betalen. Je informeert dan best eens bij de bank om te horen wat de mogelijkheden zijn. Aangezien je kan voorleggen dat je een deel van de wagen met eigen middelen zal betalen en je hebt ook een vaste job, dan zal er geen probleem zijn om zo maximaal bij te lenen om de wagen aan te kopen. En die oefening kan je met eender welk product doen. Als de bank ziet dat jij voldoende centen hebt en je kan de afbetaling aan van de lening, dan zullen er geen problemen opduiken.

Voor een bank is het belangrijk het risico in een klant zo laag mogelijk te houden. Dat wil zeggen dat de klant moet kunnen aantonen een lening terug te betalen met eigen middelen. Die eigen middelen moeten komen uit een vaste job waar je indien mogelijk al enkele jaren aan de slag bent. Sommige banken kunnen lastig doen als je nog maar net aan de slag bent bijvoorbeeld, als je nog geen anciƫnniteit hebt opgebouwd. Als je wel al over enkele dienstjaren beschikt dan is een bank gerust gesteld en daalt het risico als je een lening komt aanvragen. Stel dat je met twee personen wil bijlenen dan stijgen de kansen opnieuw. Als beide partners een vaste job kunnen voorleggen dan is het deel om de lening terug te betalen ook groter. En zo kan je dus het risico helemaal tot nul herleiden. Een bank zal dit zeker vragen bij de berekening en aanvraag van je lening.

Als je zelf al wil weten wat die lening zal kosten, maar nog niet bij een bank wil langsgaan, dan kan je via het internet een online lening simulatie uitvoeren. Een handige tool waarmee je snel kan berekenen wat de maandlast van een lening is. Je geeft een bedrag in dat je wenst te lenen en het aantal maanden dat de lening moet lopen. Klik met de muis en je ziet het maandbedrag inclusief kosten al verschijnen. Zo makkelijk kan dat dus gaan en je kan er heel wat banken mee vergelijken.

Start hier de aanvraag van je lening!

Let op: geld lenen kost ook geld.